O meni

Negooo, ajmo malo o meni


Moje ime je Danijela, a svi koji me znaju zovu me Danči. 12.8.1988. rođena sam u Zagrebu. Fakultetsko obrazovanje stekla sam u području odnosa s javnošću i političke komunikacije čime je, s fokusom na projekte i organizaciju događaja, započela moja profesionalna karijera. Od svjetskih i europskih rukometnih prvenstava, preko Europskih sveučilišnih igara, Unisport Finals-a, korporativnog marketinga, B2Run utrka, Ironman-a, pa sve do Pannonian Challenge-a i Highlander-a.


Iskustvo rada na raznim projektima formiralo me na profesionalnoj ali i privatnoj razini. Motiviraju me izazovi, nova iskustva, adrenalin - situacije u kojima se ne možete naći iz udobnosti vlastitog doma. Zato me nerijetko možete vidjeti kako skačem sa šibenskog mosta ili spavam u šatoru negdje u divljinama Europe.


Pobornik sam održivog razvoja, očuvanja prirode, jednakosti, temeljnih ljudskih prava i sloboda. Odana sam prijateljica, teta troje nećaka, sportski fanatik, skrbnica 20ak kućnih biljaka i povremena planinarka... 

Saznajte više o mom iskustvu

Uočivši da je rad na raznim projektima moja strast, nakon iscrpnog „soul searching-a“ (jedna od službenih nuspojava pandemije koronavirusa), odlučila sam napustiti posao u agenciji i dati mom poduzetničkom duhu šansu. I tako je u travnju 2022. AC iliti After Corona, nastao obrt za poslovne usluge – PO ŠPAGI.


Zašto “PO ŠPAGI“ (slobodna definicija: ići po planu, kako smo planirali ili željeli)? Pa, kroz rad na brojnim projektima, primijetila sam da moji suradnici i kolege nerijetko kolutaju očima na moju pedantnost i kvocanje nad glavom oko dogovorenih rokova. No, iako ih je to smetalo, uvijek su se oslanjali na informacije, dokumentaciju i to-do liste koje sam upravo ja tako iritantno vodila.

I tako sam svoju najkorisniju poslovnu naviku, a nekima najodbojniju, pretvorila u svoj prodajni argument – PO ŠPAGI. Nije tu riječ o nekom posebnom talentu, nisam nikakav Elon Musk koji šalje rakete u svemir, samo sam predana, naporno radim i trudim se da svaki projekt na kojem radim završi s pozitivnim ishodom za cijeli tim.


S obzirom na stečena horizontalna znanja i vještine, mogu reći da znam pomalo o svemu, što je vjerujem odlična početna točka za svaki projekt. A sa širokom bazom suradnika, sigurna sam da ih PO ŠPAGI mogu provesti u stvarnost!